Игре без граница - петак 9.септембар од 10:00 часова

Датум: 08. Septembar 2016 11:49 Категорија: Новости

 
У оквиру програма „Млади су закон“ – Министарство омладине и спорта,  омладински волонтерски пројекат „Дани младих“ који спроводи неформална група „Дрим тим“ из општине Варварин уз подршку Ресурс центра „Едукативни центар –Крушевац“ као једну од активности спровешће организовање Игара без граница са ученицима нижих разреда ОШ „Јован Курсула“.
Игре без граница биће одржане у Хали спортова, у петак, 9.септембра од 10:00 часова. Молимо Вас да обавестите ученике/це и просветне раднике/це, како би учитељи и учитељице обавестили децу и формирали тимове за такмичење у дисциплинама као што су: Прављење мумије од тоалет папира, такмичење у испијању лимунаде, лимбо плесу, облачењу мајица, трке у џаковима, писање песама, заобилажење чуњева са јајетом на кашичици, игра са балонима, како без коришћења руку појести најбрже колач, трка са јабуком на глави, итд.
Молимо учитеље/ице да укључе сву децу, како би свако од њих могао да се такмичи у некој од дисциплина и обавесте родитеље и публику да дођу и бодре их са трибина.
 
Захваљујемо Вам се на сарадњи, и надамо се да ћемо наставити са организовањем садржаја за децу и младе и у наредном периоду.
 
С поштовањем,
Марија Јовановић
Координаторка Канцеларије за младе
општине Варварин



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај