Завршни испит школске 2019/20

ЗАВРШНИ ИСПИТ

 

Датум: 01. Jun 2020 14:19 Категорија: Новости

СТРУЧНО УПУТСТВО И КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ: 


2017-18

Платформа за припрему и сумулацију завршног испита

 

Датум: 16. April 2018 12:11 Категорија: Новости

БЕСПЛАТНА припрема за полагање МАЛЕ МАТУРЕ 
mala-matura.com 
Цео текст на жена-блиц.рс 
Календар уписних активности: ЛИНК


Завршни испит 2014 - математика

 

Датум: 12. Novembar 2014 15:16 Категорија: Новости

Платформа „еЗбирка“ представља електронску збирку задатака из математике за основну школу. Сви задаци су груписани по разредима, областима и наставним јединицама. Платформа je креирана тако да пружа могућност да наставници на једноставан начин могу и сами да креирају питања и задатке, те је осим наставника математике, могу користити и наставници на другим предметима. Отварањем корисничког налога, наставници могу пратити рад и напредак ученика. На овај начин се упознају са проблемима сваког ученика након сваке наставне јединице, што омогућава боље планирање наставних активности.
Платформа се може употребити као помоћно средство за извођење наставе у дигиталним кабинетима, организовање тестова и задавање домаћих задатака. Квалитет задатака, модеран дизајн и једноставност коришћења платформе еЗбирка би требало да утичу на то да се што већи број наставника заинтересује за коришћење савремених технолошких средстава при планирању и одржавању наставе. 
Платформа еЗбирка је део пројекта „Платформа еЗбирка као подршка ефикасности наставе“, Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Републике Србије и Друштва математичара Србије.
ЛИНК: 
еЗбирка 
Шифре на следећој слици:



Датум: 15. April 2014 12:31 Категорија: Новости

На овој страни налазе се решења задатака из збирке за припрему завршног испита из математике у 2014. години. Збирка за припрему завршног испита из математике садржи 268 задатака поновљених из ранијих година. ЛИНК: Завршни испит 2014 - математика 
 


Тестови из српског језика и математике од 2010 до 2014 године : ТЕСТОВИ



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај