Фото галерија

Хуманитарна акција

За страдале у поплавама
Васкрс 2014

Васкршња изложба радова ученика. Наставник ликовне културе Ненад Шелић
Регионално такмичење из информатике 2014

У недељу 13.04.2014. године одржано је регионално такмичење из информатике у Крагујевцу. Анђелија Максимовић и Александар Ђорђевић освојили су 13 место , док су ученици Ђорђе Кркић, Димитрије Ивановић, Алекса Митић и Ђорђе Глигоријевић освојили пласман за републичко такмичење које је предвиђено за 18. мај 2014. године у Нишу. Укупно је било пријављено 44 тимова, а првих 11 пласирало се даље. Наши такмичари освојили су 12 захвалница и диплома, пехар за освојено 3 место као и две медаље (Кркић Ђорђе и Ивановић Димитрије), као и слушалице за треће пласираног. Честитамо пласираним ученицима и желимо им успех у даљем току такмичења.
Новогодишње чаролије 2013-14

Адела Марковић подручно одељење Г. Катун

Бирај речи, хејт спречи

Акција информатичке секције
Портфолио

Предавање на тему "Портфолио" учитеља Ненада Стојановића
Представа Снежана Јосић 3-2

28.06.2013. године одржан је родитељски састанак. Саопштен је успех ученика и подељене су ђачке књижице. За одличан успех добијене су и књиге. У оквиру одељења 32 реализована је представица под називом "Рођени у знаку хороскопа".
Радионица Снежана Јосић 4-2

02.10.2013. године у 4-2 одржан је час Ликовне културе коме су присуствовали и родитељи ученика. Двочас је замишљен и реализован као заједничка радионица ученика и родитеља, у оквиру које се израђивао накит и украшавале хаљине из старих времена.
Дечија недеља 2013

Информатичка секција наше школе организовала је малу изложбу дечијих радова поводом Дечије недеље. Наставници информатике : Драгана Максимовић и Марко Брајовић

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај