Фото галерија

Новогодишњи вашар 2014

Дечији савез, Ученички парламент и Тим за борбу против насиља, чији су координатори Снежана Јосић, Ивана Петронијевић и Наташа Јездић , у четвртак, 25.12.2014. године организовали су Новогодишњи вашар у холу школе .Гости на вашару били су ученици из дневног боравка за децу са посебним потребама, који су заједно са ученицима наше школе дали допринос у обележавању Новогодишњих празника. Ученици су на вашару по симболичним ценама продавали новогодишње честитке, украсе и остале рукотворине, док је Деда Мраз заједно са својим вилама и патуљцима поздрављао госте и делио слаткише.
Саобраћај и шумарство

У ОШ „Јован Курсула“ у Варварину, у одељењу 12, 09.12.2014. године , одржан је час Света око нас, на тему „Шума“ и "Саобраћај"
Представа: "Суђење маћехи у бајци Пепељуга"

Хуманитарна акција

За страдале у поплавама
Васкрс 2014

Васкршња изложба радова ученика. Наставник ликовне културе Ненад Шелић
Регионално такмичење из информатике 2014

У недељу 13.04.2014. године одржано је регионално такмичење из информатике у Крагујевцу. Анђелија Максимовић и Александар Ђорђевић освојили су 13 место , док су ученици Ђорђе Кркић, Димитрије Ивановић, Алекса Митић и Ђорђе Глигоријевић освојили пласман за републичко такмичење које је предвиђено за 18. мај 2014. године у Нишу. Укупно је било пријављено 44 тимова, а првих 11 пласирало се даље. Наши такмичари освојили су 12 захвалница и диплома, пехар за освојено 3 место као и две медаље (Кркић Ђорђе и Ивановић Димитрије), као и слушалице за треће пласираног. Честитамо пласираним ученицима и желимо им успех у даљем току такмичења.
Новогодишње чаролије 2013-14

Адела Марковић подручно одељење Г. Катун

Бирај речи, хејт спречи

Акција информатичке секције
Портфолио

Предавање на тему "Портфолио" учитеља Ненада Стојановића

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај