Фото галерија

Окружно такмичење у пливању

Окружно такмичење у пливању одржано 23.12.2015. у Крушевцу
Дечја недеља 2015-16

Лига будућих шампиона

Наши спортисти и ученици одељења учитељице Митић Драгице 31 Петар Станковић, Андреј Лазић и Алекса Стојановић учествовали су на спортском такмичењу у Крушевцу под називом "Лига будућих спортиста" и освојили СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ за друго место. Браво шампиони.
Здрави зуби - леп осмех

Гост одељења 12 у ОШ "Јован Курсула" у Варварину 16.03.2015. године на часу Здравственог васпитања , била је школска зубарка. Тема часа била је : "Здрави зуби - леп осмех". Уз угодно дружење ученици су научили шта је потребно за леп осмех и како треба правилно прати зубе.
"Миличина радионица"

У оквиру пројекта "Миличина радионица" и ове године, а четврти пут по реду, поводом 8. марта, вршила се продаја ручно израђеног накита у нашој школи. Прављење накита од разноразних перлица започела је девојчица Милица Мијатовић, тада ученица другог разреда. Идеју су прихватили њени другари из 22 одељења. Постепено су сви почели да нижу перлице и праве накит. Тако је настала читава једна радионица која је добила име "Миличина радионица".
Стрељаштво

Општинско такмичење у стрељаштву одржано 05.03.2015. године у ОШ "Херој Мирко Томић"
Свети Сава 2015

Новогодишњи вашар 2014

Дечији савез, Ученички парламент и Тим за борбу против насиља, чији су координатори Снежана Јосић, Ивана Петронијевић и Наташа Јездић , у четвртак, 25.12.2014. године организовали су Новогодишњи вашар у холу школе .Гости на вашару били су ученици из дневног боравка за децу са посебним потребама, који су заједно са ученицима наше школе дали допринос у обележавању Новогодишњих празника. Ученици су на вашару по симболичним ценама продавали новогодишње честитке, украсе и остале рукотворине, док је Деда Мраз заједно са својим вилама и патуљцима поздрављао госте и делио слаткише.
Саобраћај и шумарство

У ОШ „Јован Курсула“ у Варварину, у одељењу 12, 09.12.2014. године , одржан је час Света око нас, на тему „Шума“ и "Саобраћај"
Представа: "Суђење маћехи у бајци Пепељуга"

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај