Фото галерија

Правилна исхрана и последице неправилне исхране

Ученици 7/1 разреда у сарадњи са наставницом на часовима биологије у оквиру наставне јединице "Правилна исхрана и последице неправилне исхране" направили паное на којима су приказали пирамиде исхране и указали на поремећаје који могу да се јаве ако се неправилно хранимо и не уносимо довољно калорија односно уносимо превише калорија.
Презентација карате спорта 2016/17

16.03.2017. године је у организацији Карате савеза Србије, ОШ "Јован Курсула" и Карате клуба Крушевац одржана презентација карате спорта поводом промоције спорта и отварања нове карате секције у Варварину. У презентацији су учествовали једни од најбољих српских каратиста, у својим категоријама, чиме су приближили ову источњачку борилачку вештину младим "основцима" Варварина.
Извођење експеримената из физике

Извођење експеримената из физике у 6 и 8 разреду
Збирка биљака

Ученици 6 разреда су представили збирку биљака у холу на спрату школе коју су урадили на часовима биологије (при завршетку 5 разреда) у оквиру наставне јединице - Израда школске хербаријумске збирке са својом наставницом билогије Весном Кркић и тако дали допринос обележавању Дечје недеље.
Књижевна олимпијада 2016

Републичка смотра рецитатора Ваљево 2016

„Дигитално насиље“ и „Мере заштите на друштвеним мрежама“

У оквиру Тима борбе против насиља учитељице Снежана Митровић и Драгица Митић, одржале су теоретско предавање на тему „Дигитално насиље“ и радионицу „Мере заштите на друштвеним мрежама“ са родитељима, на родитељском састанку у среду 20.04.2016. године у 19:00 часова.
Атлетика

Гмизавци и изумрли гмизавци

Ученици шестог разреда су на часовима биологије у оквиру наставне јединице -Гмизавци и изумрли гмизавци- дали свој допринос тако што су припремили паное са занимљивостима везаним за ове животиње,који су изложени на спрату школе.
"Миличина радионица" 2016

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај